diumenge, 23 d’octubre del 2011

PRAC II. A qui/què va referida la pràctica que es desenvoluparà?

La pràctica educativa que desenvoluparé en el centre anirà referida a l’atenció/intervenció individualitzada  en tres alumnes del centre i les seves famílies, principalment.
Dos dels tres casos en els que intervindré ja estan iniciats, la tasca serà el seguiment ,control i assessorament dels/ amb els infants i de les famílies.
L’altre cas és un cas ( l’anomenarem Marta) sobre el qual caldrà fer un diagnòstic i pla d’intervenció .
Es treballarà a partir  d’intervencions individualitzades en funció de la necessitat detectada,del treball d’assessorament i/o seguiment de les pautes marcades a les famílies i en col·laboració amb els altres  professionals del centre, l’assistent socials ,l’EAp ( segons el cas), dels tutors dels alumnes ...

Així mateix l’estada al centre em permetrà veure com treballen altres professionals del centre.
Paral·lelament, al centre, es farà una feina de recuperació i duplicació de material del centre per tal de permetre una major disponibilitat de material per als professionals que treballen al centre. 

1 comentari:

  1. Hola Àngels. Ja tinc ganes de llegir la tasca que faràs amb aquests casos, que és el que t'aporten professionalment, quins dubtes et plantejaràs, així com les reflexions respecte a la pràctica realitzada.
    Segur que serà molt enriquidor.

    Ànims i endavant.

    Rafael

    ResponElimina