diumenge, 30 d’octubre del 2011

PRAC II. FASE 1. Anàlisi del context


Organització i estructura del context de treball.

Durant el més de setembre una de les coses que es van fer va ser analitzar el context de treball
Com ja he explicat és un centre privat, petit  en el qual  m’he sentit ben acollida per tots i totes.
L’equip de professionals que hi treballa són:
- 2 Professionals que són psicopedagog i logopedes.
- 3 Logopedes.
- 2 Psicòlegs
- 2 Psicopedagogs
- 1 Psicopedagoga i mestra terapeuta.

El centre funciona totes les tardes, però no tots els professionals treballen els mateixos dies, ja que l’espai és petit i no es disposa de prou espai.
Els  casos que arriben al centre per tal de ser atesos, s’analitzen en funció de la demanada que es fa i es destinen a un dels professionals. Si un cop feta l’anamnesi i les primeres entrevistes es determina que qui l’ha d’atendre és un/a altra/e professional es selecciona el professional o professionals més adequats dins del centre. Si es dona el cas que és un cas que el centre creu que  no pot atendre perquè la necessita detectada determina que necessita un altre tipus de professional es deriva al centre o professional més adequat.
Durant els primers dies, en els que encara no hi havia nens, em van explicar el més bàsic: on podia trobar el material, tipologia de les aules, funcionament dels aparells, com es feia el préstec intern de bibliografia i material ( entre els diferents professionals).

També he pogut conèixer com s’organitzen els aspectes bàsics: cobrament de rebuts, cobrament de beques dels alumnes, com s’organitza l’obertura de la porta principal i l’ acollida de les persones que entren al centre; els sistema de compra de material ...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada