diumenge, 13 de novembre del 2011

PRAC II. FASE 4. AVALUACIÓ PSICOPEDAGÒGICA


                                                      25 d’octubre.

Avui per parlar del cas de la  Marta en hem reunit dos dels psicopedagogs del centre, un psicopedagog terapeuta i l’estudiant de pràctiques. S’ha parlat del que  s’havia anat valorant fins ara de la Marta, i de la poca correspondència que hi havia entre aquests resultats i els resultats de les proves Canals. Entre tots hem intentat treure l’entramat i arribar a conclusions. Les aportacions de tos i el treball interdisciplinari és realment important.

Avui també he estat treballant la FASE 2/ participació en les tasques diàries. He col·laborat amb una psicopedagoga diferent. 
Aquest dia he pogut  participar en l’avaluació psicopedagògica que un altre psicopedagog està fent del germà de la Marta. les proves que se li estan passant són les mateixes .
Se li ha passat un apart del WISC i el test de personalitat ESPQ (6/8). M’ha permès  contrastar  forma de passar els testos entre els diferents professionals.
M’ha servit també per veure que utilitzen els mateixos sistemes i les mateixes pautes tant de rebuda de l’alumne com de passament de testos.
Hem acordat que hi aniré altres dies. Crec que pot ser interessant veure com evolucionen els dos casos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada