diumenge, 13 de novembre del 2011

PRAC II. FASE 2. PARTICIPACIÓ EN LES TASQUES DIÀRIES


                                      8 de novembre de 2011

La fase 2 correspon a la participació en les activitats diàries del centre.

En les descripcions del treball fet en la tercera i quarta fase  podem veure que s’agafen dies que no corresponen als que la Marta té sessió amb el psicopedagog. Algunes de les tasques de l’avaluació de la Maria s’han fet en els dies que  corresponen a aquesta fase,concretament els dimarts.
Els dimarts,les estones que tenia lliure, ja que han coincidit en aquest dia els nens que no han autoritzat pràctiques en la seva hora, he seguit fent una duplicació del material del centre per a poder-ne disposar a totes les aules quan faci falta.
Aquest dies, sobretot els dimarts, els dedico també a llegir  informes, familiaritzar-me amb els jocs i els instruments d’avaluació psicopedagògica.
El dimarts 8 de novembre, entre altres coses, el vaig dedicar a llegir l’ informe i totes les informacions relatives a en Joan.
És un d’aquells casos que impacten  : es barregen les drogues, els robatoris, la mort, el sentiment de culpa.
És un dels que em fa veure com n’és de complexa la feina el psicopedagog. Em va sobtar el fet d’haver d’interpretar una autòpsia. Mai m’hagués imaginat que això formaria part d’aquesta feina.
En Joan bé al centre per derivació de l’EAP i l’assistent social del seu poble.
Té avaluació del CSMIJ pels antecedents familiars.
 Ja fa un any i mig que ve al centre. En aquest període de temps li han passat moltes, massa coses, que són difícils d’encaixar per un nen. És un d’aquells casos en els que és fonamental aquest tipus d’assistència i on es veu més clarament la necessitat d’un treball  interprofessional que estigui ben coordinat, ja que són molts els professionals que intervenen amb ell i amb la família.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada