dilluns, 11 d’abril del 2011

CONFLICTES LLEUS

Dilluns dia 4 d’abril



Una part d’aquest treball de pràctiques consisteix en promoure la reflexió al voltant dels conflictes lleus, que ens permeti elaborar les normes de resolució dels conflictes lleus del centre, les NOF,conflictes que per altra banda són el tipus de conflictes que més es donen en el nostre centre.


Conjuntament amb l’Equip Directiu s’ha elaborat una eina de detecció de necessitats de cada centre, on els mestres,a part de definir què són per a ells els conflictes lleus, han de fer una relació d’aquells que més sovint es produeixen en el seu centre ( en cada centre de la ZER) i de quina manera els solucionen. Han d’aportar maneres alternatives de solució o experiències que coneguin sobre com solucionar els conflictes lleus que es donen al centre.


Es pretén també que cada centre de la ZER, havent-ho parlat a nivell de claustre de centre, exposi quines són les seves necessitats en relació al conflicte i la manera de

solucionar-lo.


Un cop fer el buidatge de la informació facilitada pels mestres, es comunicaran els resultats en sessió de claustre. A partir dels resultats obtinguts es passarà a fer la reacció de les NOF del centre.


Amb aquesta activitat es vol aconseguir partir d’un concepte conjunt del que vol dir conflicte lleu, ja que no tothom té la mateix percepció del que és lleu i del que no ho és . També ens ha de permetre fer un diagnosi d’aquells conflictes lleus més habituals del nostre centre.


Es vol aconseguir que tots els membres del claustre sentin que tothom pot aportar quelcom a l’hora de buscar-hi solucions.


L’eina ha estat passada al claustre i aquest hi està treballant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada