dimarts, 29 de març del 2011

FASE1.SENSIBILITZACIÓ /DIVULGACIÓ. Primers passos

Donada la llargària del projecte i el poc temps que hi ha ja fa uns dies que hi he començat a treballar.

Coses que s’han fet fins aquest moment:

Dia 31 de gener de 2011. Reunió amb l’equip directiu de la ZER per a explicar la realització del Pràcticum. S’explica que es farà un Pràcticum ,el tema escollit i la utilitat que pot tenir per al nostre centre. Es tracta de buscar els suport de l’Equip Directiu per a la realització del projecte i fer els primers passos de sensibilització sobre de la utilitat del mateix per al centre.

7 de febrer.

Reunió amb la LIC del Berguedà.

Amb la LIC es fa el mateix procés .S’explica que es farà un Pràcticum el tema del qual serà el Projecte de Convivència del centre. El personal LIC de Departament d’Educació està assessorant als centre en la redacció dels projectes de Convivència i en aquelles qüestions que tenen a veure amb la convivència al centre.

Se li ensenya el que s’ha redactat com a preprojecte i es revisa. En la redacció del projecte de pràctiques es tenen en compte les recomanacions que ha fet la LIC.

23 de Febrer.

Reunió amb representants de l’AMPA per explicar el projecte. En la propera reunió de l’Ampa es passarà la informació a la resta de pares i es demanarà la col·laboració.

Es fa arribar, també, a les AMPAS del centre la informació relativa a la Carta de Compromís, per tal que es passi la informació corresponent als pares.

La Carta de Compromís és un dels elements que formen part dels documents que han d’afavorir la convivència al centre.

Durant tot aquest procés hi ha hagut contactes permanents amb el tutor del centre, ja que al treballar en el mateix lloc la comunicació pot ser molt fluida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada