dilluns, 16 de maig del 2011

FASE 4.REDACCIÓ

 Redacció de documentació

La redacció de la documentació corresponent als àmbits de treball escollit ja està en funcionament. S’està treballant en la redacció de:


 Document marc del Projecte de Convivència

 Document de resolució de conflictes lleus,

 Pla d’acollida.

Els documents que estan més avançats són el Pla d’acollida i el document de resolució de conflictes lleus.

Pel que fa al document de resolució de conflictes lleus s’està fent la redacció en positiu del conflictes que el claustre ha considerat com lleus.

Es va demanar al claustre que aportessin estratègies de resolució ( a través de la recerca d’activitats ja elaborades o bé d’elaboració de noves estratègies).Ja s’han rebut algunes propostes que s’adjuntaran a les propostes que es va fer des del Pràcticum .En a propera sessió de claustre es decidirà quines poder ser útils per a cada situació i quines aplicarem.
El diàleg que es va obrir al claustre amb motiu de la selecció dels conflictes lleus va ser considerada molt positiva per tots.
S’espera que continuïn les aportacions i que l’intercanvi d’experiències sigui igual de profitós.
Pel que fa al Pla d’acollida s’han recollit suggeriments i experiències viscudes pels mestres en la seva arribada al centre així com les aportacions fetes per les famílies en relació a aquest tema. Aquestes experiències i aportacions s’utilitzaran en clau de millora per al Pla.

Els aspectes a tractar han estat revisant per la LIC, la qual hi ha fet aportacions i suggeriments.

Com ja hem dit anteriorment inclou actuacions destinades a l’acollida dels alumnes i les seves famílies, del professorat i personal extern.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada